ذخیره‌شده‌ها

علاقه‌مندی‌های من

کسب‌وکارهایی که ذخیره کرده‌اید. این فهرست روی همین دستگاه نگهداری می‌شود؛ بعد از ورود، فهرست همگام‌شده در «حساب من» است.

هنوز چیزی ذخیره نکرده‌اید

روی نشان قلب در کارت هر کسب‌وکار بزنید تا اینجا ذخیره شود.

مرور کسب‌وکارها